Reviews

Richard

Ik ben begonnen met de coaching om fysieke redenen. Ik merkte dat afvallen op zich niet een moeilijke opgave voor me was. Echter het lukte me niet om het gewicht vast te houden. Na meerdere pogingen wist ik dat ik moest veranderen in mijn levensstijl. Ik wilde me blijvend fysiek en mentaal goed voelen.

 

Dit lukte mij niet alleen en om die reden besloot ik om te beginnen met de coaching. Ik had iemand nodig die mij inzicht gaf om zaken van andere invalshoeken te bekijken. Hierdoor heb ik geleerd om iedere ochtend opnieuw doelgericht op te staan. Hoe ik zelf de stok achter de deur kan zijn.

 

Dit heeft erin geresulteerd dat ik sterker in mijn schoenen sta en in staat ben om mijn kernwaardes te gebruiken . Dit heeft op privé- en zakelijk terrein veel waarde opgeleverd.

 

Wat ik daarnaast als erg prettig heb ervaren is dat mijn coach goed in staat was om te 'levelen'. Om me te ontmoeten op mijn niveau, wensen en gemoedstoestand. Zo gaf Steve me soms een extra zetje of trapte op de rem waar nodig.

 

Ik zou Steve als coach en trainer aan iedereen aanraden wanneer je iets wilt bereiken en klaar bent voor echte veranderingen.